Ik hoor je, ik zie je

Ik ben Rosa. Mijn talent is dat ik kan zien wat er nu nog niet is. Ik heb een creatieve geest, een vooruitziende blik. Ik weet hoe de toekomst eruit kan zien en hoe we er naartoe kunnen bewegen.

Ik wil mensen en organisaties helpen om los te komen van de status quo, van verstikkende systemen. Door mijn vrije geest, mijn toekomstgerichte verbindende visie zie ik mogelijkheden die voor het oprapen liggen, maar die iedereen tot nu toe niet zag. 

Ik kijk door de vorm heen en zie de essentie, de potentie van mensen en organisaties. Ik zie wat er zou kunnen zijn. Ik heb ook altijd geweten wat ik zou kunnen zijn. Maar ik vond het doodeng. Want onze potentie is zo ongelofelijk veel groter en mooier dan dat wat ons brein ons wil laten geloven. 

Nu is het tijd om te worden wat altijd al in ons verscholen lag. Nu is het tijd om alles wat we aanraken in goud te doen veranderen.


Design the future

Ik ben ervan overtuigd dat we de wereld kunnen veranderen. Idealisme is het nieuwe realisme. Als we de op controle gebaseerde systemen loslaten, kunnen we een wereld scheppen waarin vreugde, vrede en vertrouwen de norm zijn.

We kunnen duurzame impact hebben op het geheel door onszelf te transformeren. Wij zijn het die de wereld scheppen, elk moment opnieuw. Met onze gedachten, gevoelens en acties. We bezitten de kracht om te creëren.

In wat voor wereld wil je leven? Neem dat ideaal serieus en ga ernaar leven. Iedere dag. Iedere stap. Er is geen belangrijkere vraag dan deze: Wie wil je zijn?

Wie je nu bent is geen vaststaand gegeven. Je genen veranderen met je mee. Je kunt jezelf iedere dag opnieuw uitvinden.

Wie wil je zijn?